Pagini

joi, 3 octombrie 2013

Cateva cuvinte despre mine

Sunt o tanara de 29 de ani. De regula aleg echilibrul in viata de zi cu zi, ma imbrac si ma comport normal, nu ies prea mult evidenta decat atunci cand imi sustin un punct de vedere in care cred cu desavarsire.

Am descoeprit de mic copil ca imi place sa analizez oamenii, sa-i studiez, sa-i ascult si sa intuiesc ceea ce vor sa faca. Am descoperit apoi ca empatia e o calitate si o "arma" in acelasi timp in zilele noastre, cand vedem tot mai des in jurul nostru grimase triste, preocupate, uneori rautacioase, poate chiar agresive. Am spus grimase si nu persoane, pentru ca o persoana poate fi descrisa mai mult de atat, cu bune si rele.

Ce fac eu prin intermediul acestui blog - povestesc si scriu despre ceea ce a fost, nu mai este si ar trebui sa fie OSPITALITATE. Mai exact, modul in care ne comportam, tratam si judecam oamenii, modul in care ne oferim serivciile clientilor nostri, indifirent de domeniu, maniera simpla de a aplica reguli de bun simt si conduita, ce inseamna sa fii un team player, sau un leader, cum sa ne gestionam emotiile si cum sa construim veritabil pe termen lung

Am ales sa fac asta deoarece am activat in domeniul vanzarilor de aproximativ 10 ani si in domeniul hotelier (spa) de 4 ani. In tot acest timp am invatat de la oameni scoliti si cu prestanta profesionala, ce inseamna cu adevarat un client, cata valoare are si cum trebuie "ingrijit", ce inseamna sa ai o echipa, cum este sa lucrezi cu diferite tipologii de oameni pentru acelasi scop, cum sa rezisti presiunii, cum sa-ti asumi responsabilitati si cum sa-ti gestionezi propriile emotii si ganduri in momente in care nu este permis

Incet, incet am ajuns si trainer, lucru de care nu sunt mandra, sunt pur si simplu fascinata. Este maniera prin care ma dezvolt eu - cunoscand oameni noi, impartasind cu ei cunostintele proprii, invatand zi de zi de la altii, in incercarea de a redescoperi valori, grija si atentie pentru oameni.

Va astept cu interes si drag sa vorbim despre intamplarile si provocarile de zi cu zi, atat din viata profesionala, cat si din cea personala.

 Cu ganduri bune,
Alina