Pagini

luni, 9 decembrie 2013

Ce a fost si ce vreau sa fie



Cu fiecare an ce trece imi doresc sa-mi fac o lista cu ceea ce vreau in anul urmator. Nu am reusit pana acum, dar uite ca a venit si momentul meu.

Anul 2013 pentru mine a inceput cu un curs si se incheie cu un altul. Unul l-am facut pentru ca mi l-am dorit foarte tare, pe cel din urma l-am facut de nevoie (inca nu mi-a folosit, dar cel putin mi-a largit orizonturile).

Am cunoscut cativa oameni frumosi, dar cel mai mult in anul ce se incheie am descoperit si alte fete ale persoanelor care ma incojoara. Si nu e una tocmai de laudat....inca nu am inteles de ce...

Am descoperit prietenii false, interesate, si de multe ori rauvoitoare, prietenii care isi amintesc de tine atunci cand au nevoie de un ajutor sau un sfat.

Am descoperit intrigi, barfe si situatii compromitatoare.

Am descoperit si invatat ca unii oameni iti doresc raul, te invidiaza nu din rautate , ci din admiratie. Problema e ca ei nu isi dau seama. Sau isi dau seama, dar nu  recunosc.
„De ce sa admir pe cineva si sa i-o spun in fata? Mai bine uneltesc impotriva lui, mai bine ii doresc raul, ca el are si eu nu, ca el poate si eu nu...etc...”

O alta categorie de oameni care s-au aciuit pe langa mine au fost cei negativisti - „e prea greu, nu se poate, e complicat, e frumos dar...”
Acestia au fost mai usor de „detectat” decat ceilalti, pentru ca ei chiar cred ce spun.

Acum am luat o pauza......Si ma indrept catre 2014....

Planurile mele profesionale: 

-          proiectul Bunul Mers: dezvoltare, colaborari, implementare, training, expunere
-          un  job in HR
-          100 euro in portofel in fiecare zi J

Planuri personale:

-          casa noua
-          o minivacanta la Paris
-          prieteni noi
-          sa citesc 5 carti

Se anunta un an plin pentru mine din ambele perspective – personale si profesionale – de aceea ma bucur de aceasta perioada de repaos in care imi pun ordine in ganduri si imi conturez planurile in tihna.

Sunt un om optimist de fel si ma consider o norocoasa..... Cum spune sotul meu „ce norocoasa esti...ca ai pus mana pe asa un baiat...” J

In final nu-mi ramane decat sa le multumesc „prietenilor” mei ca imi sunt aproape si ma ajuta sa vad modele precum „ASA NU” J

Cu drag,
Alina